Cirkus Panik

Cirkus Panik er et af de få overlevede gammeldags gøgler familiecirkusser. Vi har turneret landet rundt i mere end 25 år, og der flyder cirkusblod i vores årer.

https://www.topbridal.co.nz

Cirkus Panik er både traditionelt omrejsende cirkus, og en dynamisk cirkusbygning med professionel undervisning i cirkusartisteri og kropslige udfoldelser. Og så lejer vi vores smukke telte ud.


Det startede for vores vedkommende med cirkus og gøgl i gaden både her i landet og internationalt. Så kom det første telt til, og vi begyndte at rejse teltet rundt omkring i landet og turnere med vores forestilling. Hurtigt oplevede vi stor efterspørgsel efter vores telt, og vi designede og opsatte telte til både store offentlige arrangementer og private sammenkomster.OPT挂靠 点击这里:– TRUSTOPT挂靠

I 2007 besluttede vi at skabe Cirkusbygningen i Vanløse, hvor vi i dag driver en cirkusskole, tilbyder workshops for skoler og huser en række firmaevents.

Cirkus Panik er oplevelser og udfordringer. Det er klovnerier,  akrobatik, et-hjulede cykler, ild og dramatik. Men det er langt fra et  almindeligt cirkus. Vi vil nemlig både underholde – og underholdes!

Miss Tatiana

Cirkusdirektør

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!