Cirkusforestillinger 2016

Vores forestillinger er festlige, forrygende og tempofyldte, og for folk i alle aldre. Humor og humør er i højsædet! Det er gøgleri i ordets bedste betydning.  Det er med stor stolthed at vi i år kan præsentere følgende forestillinger: 

Den klassiske cirkusforestilling – 4-6 artister og live musik

Cirkus Panik fremfører med stolthed en festlig, forrygende og tempofyldt forestilling for børn og voksne i alle aldre. Forestilling byder på enestående artisteri, humorfyldt klovneri og fortryllende magi, og afsluttes med et kæmpe ildshow. Artisterne er fra tre generationer, med den ældste artist på 84 år. Denne forestilling er det mest populære show Cirkus Panik tilbyder. Forestilling kan spilles indendørs eller udendørs kræver dog at der er minimum 3 meter til loftet. Alternativt kan forestillingen præsenteres i et af vores cirkustelte eller hos os i Cirkusbygning i Vanløse.

Varighed ca. 1 time

Publikums antal: 50-500

Anbefalet aldersgruppe: +3

Pris:  Honorar kr. 9500,- + transport uden for København

Den dynamiske gøgler duo med Miss Tatiana & Poul Panik

Her præsentere kernen i Cirkus Panik, miss Tatiana og Poul Panik, en humoristisk forestilling, med klassiske tryllenumre, cykelartisteri og akrobatik, samt jonglering og klovneri på bedste gøgler manér. Denne forestilling egner sig til en mindre forsamling og byder på intens underholdning for både børn og voksne og afsluttes med et forrygende ildnummer. Forestillingen er akkompagneret af  en af Cirkus Paniks dygtige musikere.

Anbefalet aldersgruppe: +3 år

Publikums antal: op til 50

Pris:  Honorar kr. 5.500 + transport uden for København

Varighed: ca. 35 minutter


Gallacirkusforestilling  

Den helt store forestilling med stort cirkusorkester og alle vores artister. Her optræder hele familien Panik i en storslået, tempofyldt og humoristisk forestilling. Gallaforestillingen byder på nervepirrende luftakrobatik, cykelekvilibristisk på både et og to hjul samt akrobatik, jonglering, magi, klovneri og afsluttes med storslået ildshow. Forestilling bliver akkompagneret af tonerne fulde 4-mands cirkusorkester. På grund af luftnumre skal denne forestilling enten foregå i et af vores telte, eller hos os i Cirkusbygning i Vanløse.

Publikumsantal: +75

Varighed: Forestilling 1 ½  time med mulighed for pause  indlagt pause, samt mulighed for en ½ times opvarmning med cirkusorkestret eller efterfølgende koncert.

Pris: Honorar kr. 20000 + transport uden for KøbenhavnForedrag og seniorvenligt show med Cirkus Paniks ældste artist Flemming Thomsen

Ungdom, skønhed og charme skal du ikke forvente hvis du booker dette show. Som noget nyt kan Cirkus Panik med stolthed præsenterer underholdning rettet mod det grå guld.  Her kan man høre 84 årige Flemming Thomsens spændende fortælleringer om 65 år i cirkus og showbizz, hvor han turnerede verden rundt. Fra Valencia til Las Vegas – Fra Volmer Sørensen til Elvis Presley – Fra Nordfinland til Egypten – Fra Cirkus Nemo til Cirque de Soleil.  Efter foredraget vil Flemming Thomsen give et lille nummer og imponere med sine kundskaber til trods for den unge alder.  Dette show er ideelt til plejehjem og pensionistklubber der ønsker spændende, lærerigt og inspirerende underholdning der kan give et anerledes syn på det at blive gammel.

Publikumsantal: max 100

Varighed: 1 time

Pris: 3000 kr.

Ring til os og tal med os om mulighederne.


 


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!