Hvem er vi?

Cirkus Panik er et sandt familie-cirkus.  Såvel Tatianas far, Tatiana og Poul samt deres børn på scenen, sammen med udvalgt talent fra nær og fjern. Ind til for ganske nylig optrådte begge Tatianas forældre i Cirkus Panik.

Cirkus Panik sætter en ære i at være et af Danmarks få overlevende gøglende familiecirkusser.

Vi præsenterer 3 generationer af cirkusartister i Cirkus Panik!

Miss Tatiana

Miss Tatiana

cirkusdirektør

Miss Tatiana er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Panik. Hun er den benhårde boss med det store hjerte, der gerne leder slagets gang fra sin trapez, når hun da ikke kaster rundt med Poul Panik og benytter hans numse som tromme.

Poul Panik

Poul Panik

Altmeister - gøgler af første klasse

Poul Panik er den underkuede altmeister. Enmandsorkester på tre instrumenter og en uovertruffen gøgler med fødderne solidt plantede i middelalderen. Næsen rettet mod fjerne galakser. Underkues han for længe, forvandler han sig til en rasende løve.

Mads Panik

Mads Panik

Artist - ekvilibrist på ethjulet

Mads Panik udviklede allerede som toårig sine egne latterkrampende klovnenumre. Han mestrer den ethjulede cykel i verdensklasse. Når Mads Panik wheelwalker, kan man høre en knappenål falde til jorden.


Miss Miranda

Miss Miranda

Luftartist og akrobat

Miss Miranda er Cirkus Paniks unge smukke linedanser og akrobat. Miss Miranda er uddannet luftartist og træner kommende cirkusstjerner, der ønsker at sætte tyngdeloven ud af kraft.


Prins Emil

Prins Emil

Artist - diabolo-mester

Prins Emil er førstefødte repræsentant for tredje generation i cirkus. Inden han kunne tale, jonglerede han med 12 tallerkener, og sjippede på ethjulet cykel. I dag mestrer han diaboloen til perfektion og bjergtager publikum med sit raffinerede artisteri.

Flemmong Thomsen

Flemmong Thomsen

Artist og tallerkenjonglør

Cirkusfamiliens grand old man på et par og 80 år. En ung mand med et ældre ansigt. En bjergtagende tallerkenjonglør. Flemmong har turneret verden rundt i 66 år. Han har optrådt for Marlene Dietrich, og har i en sen alder turneret med Cirque Soleil. Cirkus Paniks Grand old Man er også truppens talentfulde træner.

Miss Vera Mi

Miss Vera Mi

Luftartist

Den yndige Miss Vera Mi er luftartist, og elsker at optræde i reb. Hun løb ind i cirkusbilen, da hun var 7 år, og blev der. Hun er en fnuglet akrobat og glimrende på ethjulet cykel. Trustopt Chicago

Nana Let-på-tå

Nana Let-på-tå

Line artist

Nana er let-på-tå linedanser og har et helt enestående godt greb om hula hop ringe. Nana har fortryllet Cirkus Paniks publikum siden 2005, men har trænet med cirkus truppen igennem endnu flere år.

Vores forestillinger er festlige, forrygende og tempofyldte, og for folk i alle aldre. Humor og humør er i højsædet! Det er gøgleri i ordets bedste betydning.

Miss Tatjana

Cirkusdirektør

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!