Cirkusbygningen

Vi har vores egen cirkussal med ca. 300 m2 rustikt trægulv. Vi bruger den selv til forestillinger, cirkusskole, træning, specielle arrangementer og temadage for virksomheder men udlejer også salen til diverse private arrangementer

Poul Panik

Altmeister
Velkommen til et unikt lokale med højt til loftet i Vanløse

Cirkusbygningen i Vanløse er en ombygget fabrikshal på 400 m2. Hallen er godkendt til at huse 149 personer. Hold dit næste arrangement i den magiske atmosfære i vores skønne cirkusbygning. Bygningen kan ekskl. bruges til festlokale, konfirmationer, bryllup, fødselsdage, børnefødselsdage, koncerter, teaterforestillinger mm. OBS: VI LEJER IKKE LOKALET UD TIL UNGDOMSFESTER.

Faciliteter

Vi råder over borde/bænkesæt, stole til 149 personer, runde borde til 6 og 8 personer, samt rektangulære borde i forskellige størrelser. Disse kan efter aftale opsættes i de ønskede opstillinger. Trustopt PICTURE

Vi kan også tilbyde lys, lyskæder, lydanlæg, scener, service til 80 personer, popcornmaskine, plantekasser, egeplankebar der kan opstilles i forskellige størrelser, pallesofaer, underholdning og projekter med lærred.

Der er toiletforhold der svarer til salens kapacitet og mulighed for brug af køkken efter aftale. Gæster må gerne medbringe egne drikkevarer og mad.

Kapacitet

Gulvarealet i bygningen er 300m2. Loftets højden varierer fra 6,6 meter i midten af bygningen og 2,5 meter i siderne. Der er som udgangspunkt ikke noget fastnaglet inventar i rummet, hvilket betyder at det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan det kan indrettes.

Der er intet fastnaglet inventar i hallen. Det betyder, at man kan bygge hallen op til særlige formål. 

Adgangsforhold

Der er 10 minutters gang til Vanløse station og 7 min til Jyllingevej station, bus 12, 22, 13 og 9A lige til døren, 5 minuters kørsel fra afkørsel 23 på motorvejen, samt gratis parkering omkring lokalet. 

Bæredygtigt og chamerende bygningsværk 

Cirkusbygningen er skabt af Poul Panik, der med bygningen realiserede en gammel drøm om at skabe en multihal, der kunne bruges til mange formål, og som samlede Cirkus Paniks mange aktiviteter. Poul har stået for den arkitektoniske proces med at omskabe den gamle fabrikshal til en funktionel cirkusbygning. Bygningen er i videst mulige omfang skabt af miljøvenlige materialer. På taget er der en tagterrasse med have. Cirkusbygningen i Vanløse ligger i et område, hvor Københavns kommune har ønsket at blande private boliger, med små-erhverv og kreative aktiviteter for at bevare og videreudvikle den oprindelige karakter i kvarteret.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!