Cirkusskole

Igennem mange år har vi haft stor succes med at lave cirkusskoler for børn i alle aldre. Vi afholder dem både i Cirkusbygningen i Vanløse og kommer ud til jer, hvis i gerne vil have en cirkusskole på jeres institution, skole eller et helt andet sted. Her er en video fra vores sommerferie cirkusskole i Dröttninghög.

Læring gennem leg

Den letteste måde at lære og udvikle sig på er gennem leg. Og hvis du supplerer det med alverdens gøgl og klovnerier, blander det med børn og unge fra alle samfundslag og kulturer, så har du en cirkusskole, der byder på medrivende og sveddryppende oplevelser. Til stor begejstring for både medvirkende og de heldige tilskuere.

På tværs af sprog og boglige kompetencer

Cirkus Panik har gennem årene udviklet et cirkuskoncept, hvor børn og unge prøver kræfter med cirkuslivet. Og det er sundt. For cirkus er sprogløst og multikommunikerende. Cirkus er for alle og alle forstår det, og derfor er det en både sjov og lærerig proces.

I cirkusskolen kan børnene prøve kræfter med hele cirkusprocessen, fra artisteri, musik, teknik, opsætning af telt, kostumer, sminke, administration, presse og restaurant.

Vi tager afsæt i jeres ønsker

Cirkusskolen tager altid afsæt i brugernes ønsker. Kontakt os og snak med os om dine overvejelser. Så tager vi afsæt i børnenes alder, den tid, som i har til rådighed og børnenes kompetencer og sammensætning, og finder ud af, hvilket forløb, der er oplagt for jer.

Udover skoler og gymnasier har Cirkus Panik turneret rundt med Cirkusskolen i fængsler, flygtningelejre og på festivaler.

Cirkus er for alle og alle forstår  det, og derfor er det en både sjov og lærerig proces

Miss Tatiana

Cirkusdirektør

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!