Cirkusskolen i Vanløse

Går du med en drøm om at blive cirkusartist?

Tilmelding til venteliste efterårssæson 2018 

Tilmelding til cirkusskolen efterårssæson er nu lukket og begge hold fyldt op. Det er dog stadigt muligt at komme på en venteliste til begge hold. Dette sker i linkene nedenfor.

NB: Tilmelding til børneholdet sker individuelt. Tilmelding til familieholdet sker pr. familie. Folk der før har deltaget på cirkusskolen har førsteret til en plads på holdene. Derefter er det først til mølle for nye deltagere.

Børneholdet

Træning hver tirsdag fra 16-17.15 med første træning første tirsdag i september og sidste træning i slutningen af april med to forestillinger i hhv. december og april. En sæson koster 900 kr. pr. deltager. Anbefalet alder +8 år. Klik på linket nedenfor for tilmelding til sæson 18/19.

Tilmelding til venteliste på børnehold 2018

Familieholdet 

Dette er et hold for familier i alle aldre. Vores fokus her er at hele familie skal udfordres. Træning hver tirsdag fra kl. 17:30-19:00 med første træning første tirsdag i september og sidste træning i slutningen af april med to forestillinger i hhv. december og april.  Anbefalet alder +6 år. En sæson koster 900 kr. pr. familemedlem. Klik på linket nedenfor for tilmelding til sæson 18/19.

Tilmelding til venteliste på familieholdet 2018

Gå til cirkus på Cirkusskolen i Vanløse!

På Cirkusskolen i Vanløse har vi to hold, et børnehold og et familiehold. Begge hold træner i Cirkus Paniks Cirkusbygning i Vanløse. Her er der mulighed for for at prøve kræfter af med cirkusdiscipliner som jonglering, trapez, diabolo, devilstick, reb, et-hjuletcykel, klovn, akrobatik, hula hop, sjip, tallerken, line, fakir mm.

Vi arbejder ud fra et princip om at man skal være i god form for at kunne udvikle sig artistisk. Derfor vil der i træningen altid være en god opvarmning med et stort fokus på styrketræning.

Alle vores instruktører har alle en lang erfaring inde for cirkusfaget og står parat til at udfordre dig på det niveau du er på. Samtidigt er man en del af hold, hvorfor der i træningen indgår fælles akrobatik og sjip.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!