Sådan arbejder vi med skoler

Vores mange års erfaring betyder, at vi kan etablere en velfungerende cirkusskole, der inkluderer mellem 50 og 700 børn på forskellige klassetrin og med forskellige kompetencer.

linedans

Cirkusskolen kan bruges konstruktivt i læreplanen

Det er vores erfaring, at cirkusskolerne kan bruges til at støtte op om mange forskellige former for læring og emner, og det vil vi gerne drøfte med jer, som en del af planlægningen.  Vi har også god erfaring med at tilrettelægge forløb, der inkluderer alle alderstrin i skoleforløb.

Vi strikker gerne et forslag sammen til jer, som i kan drøfte sammen for så senere at inddrage os. Vi foretrækker dog, at vi sammen med de ansvarlige har mulighed for først at drøfte, hvilke forventninger i har til cirkusskolen, hvilke potentialer og udfordringer, som i gerne vil have, at vi tager højde for samt eventuelt, hvilke form for læreplaner og temauger, som vi gerne måtte forholde os til.


 Hvad skal du gøre for at få en cirkusskole?

Du skal i første omgang egentlig bare ringe til os!  Så kan vi helt uforpligtigende tale om jeres forventninger, om det forventede antal børn, om cirkusskolen skal være hos jer eller os.  Alt afhængigt af jeres ønsker, kan vi give jer et tilbud på, hvad det koster at få os til at lave en cirkusskole. Så ring!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!