Workshops og tema-uger

Workshops og tema-uger for børn

Vi har gennem 20 år været engageret til utallige emneuger med temaet cirkus og har i løbet af årene opbygget stor erfaring med, hvordan man sammensætter forløb med mellem 50 – 700 børn og unge. Det gælder både projekter, der samtænker de forskellige alderstrin på hele skolen eller kun fokuserer på fx indskoling eller mellemtrinet.


Hos os eller hos jer?

En emneuge finder typisk sted delvist på skolen eller i institutionen, mens selve den afsluttende forestilling kan finde sted enten hos jer, i et af vores telte eller i Cirkusbygningen i Vanløse.


Succesoplevelse for alle uanset kompetencer

Kunstnerisk er vores ambition, med udgangspunkt i elevernes evner, motivation og ressourcer, at skabe en unik cirkusforestilling, som forbløffer, henrykker og imponerer publikum.

Pædagogisk giver vi den enkelte elev en succesoplevelse ud over det sædvanlige, og får evner og kompetencer frem, der ikke bruges i det daglige.

Vi giver eleverne den oplevelse at arbejde sammen om en konkret målsætning, en cirkusforestilling, som alle bærer et ansvar for at få til at lykkes.

Vi viser i praksis at samarbejde og tillid er nødvendige elementer i at få et stort projekt til at fungere.


Forskellige alderstrin forskellige ansvarsområder

Til en cirkusemneuge deler vi eleverne op i en række funktionsbestemte ansvarsområder og grupper, på tværs af klasser og alder: En artist-, en teknik og rekvisit-, en kostume og sminke-, en orkester-, en cafe-, en administrations/presse- og tivoligruppe, alt efter elevtal.

Kontakt os og tag en snak med os om, hvorvidt det er en ide at skabe en emneuge eller en temauge hos jer.

--

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!