Firmaevents

Cirkus er meget mere end linedans og artisteri. Cirkus handler i lige så høj grad om mod, samarbejde og kommunikation – og om at nedbryde rammer og barrierer.

Derfor bruges cirkus også til teambuilding og i firmaregi, hvor medarbejdere skal udvikle nye kompetencer sammen eller udfordre de roller, som de normalt indtager i teamet eller i virksomheden.


Hvilke kompetencer har klovnen? Hvilken rolle spiller han i teamet? Hvordan fungerer en jonglør med mange bolde i luften, når hun uventet får kastet nye bolde ind i spillet? Og hvad betyder sprechstallmeisters oplæg, når man er på vej ud i rampelyset?


Vi har mange års erfaring med at arbejde med voksne og gennem tilrettelagte workshop udfordre virksomhedens ansatte på en måde, som er sjov, lærerig og øjenåbnende.

Ofte tilrettelægger vi sammen med teambuilding- og eventbureauer workshops og virksomhedsforløb, der tager afsæt i konkrete udfordringer eller ønsker fra virksomheden.

Hvad kan cirkusworkshops bruges til?

Cirkusøvelser kan bruges, når der skal sættes ord på arbejdsmæssige erfaringer, når arbejdsroller skal udfordres eller hierarkier i projektgrupper skal undersøges. Og så naturligvis når medarbejderne har behov for gennem leg og humor at skabe noget helt anderledes sammen.

I Cirkusbygningen i Vanløse har vi alle nødvendige rekvisitter og faciliteter samt de nødvendige 200 kvm., der skal til for at øve færdigheder.

Miss Tatiana

Cirkusdirektør

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!