Firma og familie

Har i overvejet en firma-cirkusskole, hvor voksne i virksomheden optræder for børnene med deres egen cirkusforestilling, eller hvor forældre i virksomheden sammen med deres børn skaber en cirkusforestilling for resten af familien?

skole_02

Vi har stor succes med at tilrettelægge familiearrangementer i virksomheden. Vi sætter en ære i at skabe anledning for de voksne til at finde legebarnet frem, og skabe forestillinger for deres børn eller sammen med deres børn.

Det er sjovt og givende at skabe noget sammen. Det er magisk at se sine forældre i nye roller, og det er forløsende at le og morer sig sammen.


Sæt et cirkustelt op og brug det senere til firmafesten

Professionelle artister og gøglere tropper op med cirkuskufferter fyldt med cirkusrekvisitter og  cirkusnumre, og vi garanterer for et helt anderledes og givende familiearrangement i jeres virksomhed.

Har jeres virksomhed udendørsarealer, der tillader det, kan vi også opsætte et helt rigtigt cirkustelt, der kan danne en stemningsfuld ramme om cirkusforestillingen og måske samtidig anvendes til firmafesten senere på dagen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!