Referencer

Vi har lavet firmaevents for bl.a.

Større danske virksomheder

Ledelse og personale i offentlige erhverv

Eventbureauer

Aktører indenfor teambuilding og lignendeDet har de blandt andet sagt:

“Hvert år i januar måned afholder Call me et arrangement i Lalandia. Hvert år gør vi et stort nummer ud af, at ”intet må være som før”, der skal ske noget nyt hvert år, nye tiltag, nye ideer og nye aktiviteter. I 2012 faldt valget på Cirkus PANIK, som vi mente kunne gøre en forskel for os, og det blev vi i høj grad bekræftet i fra første gang vi mødte det glade cirkusfolk.

Konceptet med PANIK var, at vi skulle opbygge en cirkusforestilling med akrobater, jonglører, kørsel på ethjulede cykler, fakir og meget, meget mere. Vi oplevede et totalt engageret cirkusfolk, de brænder virkeligt for det her, de er topmotiverede – kaster sig ud i det, og tog vores medarbejdere med storm. Call me og Cirkus PANIK fik opbygget en helt fantastisk flot forestilling i de perfekte rammer, og havde nogle fornøjelige og inspirerende timer med de glade cirkusfolk.”

Henrik Larsen — Kundeservicedirektør, Call me.


 “Det er helt utroligt, hvad vi lærte, og jeg er meget overrasket over, at vi kunne nå at lave så flot en cirkusforestilling på så kort tid. Og så er det jo sjovt at møde en rigtig cirkusfamilie, der er så engageret og giver så meget af sig selv.

Poul og Tatiana forstår virkelig at motivere, og deres humor og entusiasme er meget smittende.  I deres verden kan alt kan lade sig gøre, og det er fantastisk.”

Lisbeth Mortensen — pædagogisk leder, Solstrålen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!