Teltudlejning

Et telt er ikke bare et telt. Et telt spiller en vigtig rolle, for det er med  til at skabe stemning – uanset om det danner rammerne for en  cirkusforestilling, sommerfesten, et kræmmermarked, en musikfestival  eller et romantisk bryllup.

Poul Panik

Altmeister og telt-designer

Et telt skal have charme og udstråling. Et telt skal være funktionelt og smukt. Et telt skal være sikkert og et telt skal passe præcis til de konkrete behov. Derfor har vi hos Cirkus Panik selv designet og syet vores unikke telte. Alle vores telte er certificeret efter gældende lovgivning.

Der er store og små, klassiske og imponerende, ja stort set alle former og faconer. Og har vi ikke det telt du søger, så kan vi sy det!


For os handler det altid om at finde den helt rigtige løsning både hvad angår arrangement, muligheder og økonomi.

Cirkus Panik har mange års erfaring med at planlægge både store og små arrangementer.  Vi kan stå for hele arrangementet, dele af det eller blot levere telte med eller uden inventar.


Design og kvalitet hænger sammen

Hos Cirkus Panik vil vi ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Derfor er alle vores telte lavet af kraftig bomuld, og syet efter gamle sømandstraditioner, der sikrer styrke og smidighed.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!