Referencer

Vi har årtiers erfaring med teltudlejning. Blandt vores kunder finder du både store festivaler og private arrangører. Ring altid gerne til os og få mere at vide om vores telte og de muligheder, vi kan tilbyde dig. Men her finder du eksempler på vores kunder:


Roskilde Festival

Cirkus Panik har siden 2013 arbejdet sammen med Vega om at udforme en anderledes bar og møde sted i mediebyen på Roskilde.

Cirkus Panik har siden år 2000 stået for at skabe rammerne for Sharkhouse på festivalen.

Cirkus Panik har både været med til at planlægge processen og rådgive omkring indretningen. Sharkhouse har lejet telte med både komplet og delvis indretning.


Copenhagen Jazzfestival

Cirkus Panik har i 2007 og 2008 bygget en udendørsscene med plads til 1150 personer.

Scenen har stået på Islandsbrygge, og den er bygget specielt til stedet, området og musikken. Cirkus Panik har stået for planlægning, scenetelt, scene, scenefaciliteter, lydtelt, stole, borde, bænke, tribune, elektricitet, opstilling, forestilling og brandudstyr.

Louisianna

Cirkus Paniks telte har af flere omgange været brugt på Louisiana til at huse diverse arrangementer og udstillinger

Copenhell & Heartland

I samarbejde med de to festivaller har Cirkus Paniks telte været brugt til at skabe en helt unik stemning.

Sommerfest i Bystævneparken

Plejecentrenes sommerfest blev noget helt specielt i 2008 med hele to store telte. Cirkus Paniks 315 m2 telt var koncerttelt, og her var plads til 450 personer, hvoraf 150 var i kørestol. Teltet var indrettet med gulv, stole på rækker og særlige pladser til de mange kørestolsbrugere. Et 200 m2 stort telt var cafételt med plads til 200 personer.

Cirkus Panik stod for de overordnede rammer, og havde ansvar for planlægning, indretning, brandtegninger til myndighederne, el, lys, scenelys og forestilling.


Københavns Miljøfestival

Miljødebatten er vigtig, og den forgår i øjeblikket på alle planer og niveauer. Ved miljøfestivalen i 2008  stod Cirkus Panik for rådgivning og udlejning af små telte til arrangementet. Her er det vigtigt at pointere, at alle Cirkus Paniks telte er lavet af bæredygtige materialer.

Bryggeri Skovlyst Oktoberfest 2007

Når Bryggeri Skovlyst holder ølfest, er der noget ved det! Cirkus Panik leverede indpakningen i form af et 315 m2 stort telt med scenegulv, foyertelt, borde og bænke og lys. Cirkus Panik stod også for indretning og tegning til myndighederne.


Strenge krav til fyrværkerisalg

Cirkus Panik har siden 2005 leveret telte til salg af fyrværkeri. Teltene er fra 90-315 m2. Teltene opfylder naturligvis de strenge brandkrav og er behagelige at være i, fordi bomuldsstoffet kan ånde, så der ikke skabes kondens.


Et bryllup er noget ganske specielt

Så det skal de ydre rammerne også være! Cirkus Panik har været med til at lave en lang række bryllupsfester, både store og små.

Det vigtigste ved et bryllup er god sparring og planlægning, og her har Cirkus Panik mange, gode erfaringer omkring placering, teltmodel og meget mere. Bryllupsteltene har plads til mellem 90 og 150 personer og kan indrettes med gulv, borde og stole, scene, el og lys.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!