Familiecirkusskole på Møn & Bornholm

Rejs med cirkusset på sommerlejr, og lad hele familien kom nærmere livet som cirkusartist i Danmarks skønneste omgivelser.

FAmiliecirkusskole på Møn i uge 29 UDSOLGT!

Kom på cirkussommerlejr på Camp Møns Klint med hele familien. Vi starter med en lave en forestilling med Cirkus Panik søndag d. 14. juli. Derefter træner vi hver dag fra kl. 10-13 og igen fra kl. 16-18 med undtagelse onsdag, hvor der er fri om eftermiddagen. Fredag afslutter vi med et optog på hele campingpladsen og en stor gallaforestilling kl. 19 i det store cirkustelt. Alder er fra 6 år - 100 år, og et barn skal altid være tilmeldt sammen med en voksen.

FAmiliecirkusskole på Bornholm - Allinge i uge 31

Ta' med Cirkus Panik på familiecirkusskole for hele familien i skønne Allinge på Bornholm!  I samarbejde med Gæstgiveren rykker det lille cirkus til øen i søen i uge 31. Vi træner tirsdag til fredag fra kl. 10-14 (med pause til at spise frokost) og afslutter med en gallaforestilling kl. 14 i teltet. Cirkusteltet danner rammerne for både træning og den afsluttende forestilling på den gamle busvendeplads ved Nørregade 35. Alder er fra 6 år - 100 år, og et barn skal altid være tilmeldt sammen med en voksen. Betaling sker ved ankomst.

 
DER_1675.jpg
DER_1631.jpg
 

Cirkus Sommerlejr 2019

Cirkus Web_stjerne-22.png

Møn

14 juli - 19 juli
CAMP MØNS KLINT
UDSOLGT!


Aldersgrænse:
+6 år
Et barn skal altid være tilmeldt sammen med en voksen
Pris: 900 kr. pr. person.
Overnatning ikke inkluderet
UDSOLGT!

Information på: Campmoensklint.dk

Bornholm

30 juli - 02 august
GÆSTGIVEREN, ALLINGE


Aldersgrænse:
+6 år
Et barn skal altid være tilmeldt sammen med en voksen
Pris: 500 kr. pr. person.
Overnatning ikke inkluderet

Tilmeldning: Gennem dette link

Hold jer opdateret på facebookeventet her