Cirkus Vanløse 2019_Tegnebræt 1.jpg

Forårs Piratforestillingen

Cirkus Vanløse

Hele Vanløse skal opleve magien i manegen, når Vanløse Cirkusskoles artister i alle aldre inviterer indenfor i cirkusteltet på Damhusengen, i år med pirat-tema! Se din nabo i spagat, i luften – eller med en kugle for panden.

Cirkus Vanløse præsenterer otte piratforestillinger, når det store cirkustelt indtager Damhusengen d. 9.-12. maj 2019!

Cirkus Vanløse er Vanløses helt eget cirkus, med Vanløseborgere i manegen og på publikumsrækkerne.
Vi ønsker at fremme en aktiv kultur i Vanløse samt inspirere flere familier til at dyrke aktiviteter børn og voksne imellem på tværs af evner og alder. Cirkus er meget mere end klovneri – det handler om samarbejde, sammenhold, mod og glæde. Årets forestillinger giver publikum mulighed for at se artisteri, de kan identificere sig med og lade sig inspirere af .

Cirkus Vanløse er en tilbagevendende begivenhed i Vanløse, der skal være med til at fremme Vanløses identitet som kulturby. Hvert år fornøjer vi mere end 2000 glade publikummer .

Oplev fantastiske jonglører, vilde akrobater, ekvilibristiske et-hjuls cyklister, forrygende luftnumre, klovnerier og fængende hula-hop shows – akkompagneret af et professionelt cirkusorkester.

Projektet er støttet af Vanløse Lokaludvalg og Kronen Vanløse!


Spilletider

Torsdag den 9. og fredag den 10. maj kl. 10 (UDSOLGT) og kl. 12.30
Lørdag den 11. og søndag den 12. maj kl. 11 og kl. 13

Sted

Damhusengen v. Damhusdæmningen

Billeter

Pris for entré er 35 kr og billetter kan købes her
Skoleklasser og børnehaver har gratis adgang. 
De skal blot reservere billetter 
her


Cirkus Web_stjerne-22.png

Om Cirkusskolen
i Vanløse

Cirkus Vanløse består af elever fra Cirkusskolen i Vanløse.
Siden 2012 har Cirkus Paniks bygning på Skjulhøj Allé hver tirsdag dannet rammen om cirkustræning for børn og voksne. Skolens instruktører er alle professionelle artister fra Cirkus Panik.
Det særlige ved skolen er den unikke mulighed for, at man som familie kan dyrke en fælles interesse. Alle deltager på lige fod, uanset alder og niveau – og ofte overgår børnenes evner de voksnes.
I år har yngste elev været 4 år og ældste 62, og det giver en helt speciel dynamik når små, større og store børn arbejder sammen om at blive dygtigere og skabe fælles numre. Der bliver grinet og venskaber på tværs af aldre opstår.