Anderledes
og uforglemmelig

Skræddersyet TELTLØSNINGER

Hos os er det ikke noget der hedder standardløsninger og vi går meget op i vejledningen af vores kunder. Dialogen op til kundens arrangement betyder meget for at kunne skabe den rette stemning og ramme. Her kan det være valg af det rigtige telt, tilbehør, placering og generel vejledning der skal være med til at udarbejde det ideelle og unikke event kunden fortjener.

 
Cirkus Web Telte-13.png

BRYLLUP

Går i efter et bryllup hvor rammerne skal være anderledes, unikke og æstetiske kan vores telte være med til at skabe atmosfæren som denne dag fortjener. Vi har med stor succes leveret telte og tilbehør til bryllupper over hele landet. Er det et lille intimt bryllup på en helt speciel lokation eller den store gallafest har vi teltet eller teltene der passer til netop jeres bryllup. 

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker for at sammensætte den helt rigtige løsning.


Priseksempel:

Stor bryllupsløsning

120 personer
Telt på 150 m2.
Træstole og borde efter jeres ønske til 120 personer.
Gulv i hele teltet.
4 x Lyskæder på 20 m.
4 x Pallesofaer.
4 x Cocktail borde.
Lille anretter/bar telt på 13 m2.

Pakke Pris 35000 kr. inkl. moms

Cirkus Web Telte-15.png

KONFIRMATION 

Denne mærkedag fortjener en uforglemmelig fest som kan afvikles i jeres have. Vi har telte i alle størrelser og kan altid finde en løsning der passer til jeres have og jeres behov. Vores håndsyede telte er stemning skabende og er med til at sætte rammerne for en mindeværdig fest. Det åndbare materiale teltet er lavet af, giver et dejligt indeklima, og gør det behageligt at feste i til langt ud på natten.

Kontakt os, så finder vi en løsning der er perfekt til jer.


Priseksempel:

Konfirmations løsning

60 personer.
Telt på 65 m2 med gulv i hele teltet
Borde efter jeres ønske og polstrede eventklapstole til 60 personer.
Gulv i hele teltet
2 x Lyskæder på 20 m
2 x Pallesofaer
Gasovn inklusiv gas

Pakke Pris: 17000 kr. inkl. moms

 
Cirkus Web Telte-12.png

FESTIVAL/EVENT

Vores unikke telte er med deres gammeldags rustikke look perfekte til at skabe en hyggelig og speciel atmosfære til jeres event/festival.  

Vi arbejder blandt andet sammen med: Roskilde Festival, Heartland, Alive, Northside, Ringsted Festival, Himmelstorm, Tinderbox, Økologisk Kirkefestival, Copenhagen Cooking & Food Festival, Copenhagen Jazz Festival, Haven, Trailerpark Festival, Musik i Lejet, Bloom og Copenhell, Louisiana, Dansk Design Museum, Nationalmuseet, Folkemødet på Bornholm, Carlsbergfondet og en masse kommunale projekter over hele landet.

Cirkus Web Telte-14.png

PRIVATFEST

Giv dig selv noget af fejre. Vejfest, firmafest, barnedåb, navngivningsfest, rundfødselsdag, din hunds fødselsdag, de første skridt, studentergilde, guldbryllup eller reception? 

Du kan altid finde en anledning til at holde en fest i et at vores telte? 

Et af dem vil helt sikkert passe perfekt til jeres behov.
Vi kommer gerne ud og måler efter og tager en snak om jeres ønsker.


 
Cirkus Web_stjerne-22.png
Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker for at sammensætte den helt rigtige løsning.
— Cirkus Panik