Cirkus Web header-37.png
Cirkus Web_stjerne-22.png

Kreative Kompentencer

Tør i lade en menneskepyramide udfordre jeres daglige hierarki, og finde ud af at tyngdeloven er lig for alle?  Lav en forestilling med og for hinanden, og oplev kollegaskab der trækker på andre end de daglige kompetencer. 

 
 

Vi har mange års erfaring med at arbejde med voksne og gennem tilrettelagte workshop udfordre virksomhedens ansatte på en måde, som er sjov, lærerig og øjenåbnende.
Ofte tilrettelægger vi sammen med teambuilding- og eventbureauer workshops og virksomhedsforløb, der tager afsæt i konkrete udfordringer eller ønsker fra virksomheden.

Hvad kan cirkus bruges til?

Cirkusøvelser kan bruges, når der skal sættes ord på arbejdsmæssige erfaringer, når arbejdsroller skal udfordres eller hierarkier i projektgrupper skal undersøges. Og så naturligvis når medarbejderne har behov for gennem leg og humor at skabe no- get helt anderledes sammen

Samarbejdspartnere

Vi har positiv erfaring med at samarbejde med eventbureauer og teambuilding-eksperter, og ofte er vi med til at finde frem til øvelser og procesfor- løb, der kan understøtte de tematikker, som bureauerne er hyret til at arbejde med, men som de mangler kreative kompetencer til at iscenesætte.

Vi samarbejder også i nogle tilfælde med virksomhedernes HR-afdelinger eller personaleansvarlige, der typisk kontakter os med specifikke ønsker. Sammen generer vi et forløb, der matcher den afsatte tid og tager højde for, hvilke aspekter virksomheden ønsker at arbejde med.


Vi arbejder aldrig med færdige produktpakker eller skabeloner, men vi lytter til vores kunders ønsker og behov, og kommer derefter med forslag til, hvordan man kan strikke et forløb sammen.

 

Skræddersy et
forløb

Cirkus Web_stjerne-22.png
 

Kreative Workshops

Prøv krafterne af med lang række af cirkussets discipliner. Under kyndig vejledning fra Cirkus Panik vækker vi legebarnet i hele kollegastaben og finder udfordringer for alle - mentale såvel som fysiske. Det kan enten foregå som en uforpligtende leg, eller munde ud i forestilling.

 

FAMILIEDAGE

Brug Cirkus Panik til jeres næste familiedag og lad os etablere en cirkuslegeplads med underholdning for alle aldre. Start med en cirkusforestilling til at vække inspirationen lad den være efterfulgt af en cirkusworkshop. Et sådan forløb kan foregå inde som ude, eller i et af vores flotte cirkustelte.

 

FIRMAJULEFROKOST eller fest

Lad Cirkus Panik stå for hele jeres firmafest! Kombiner jeres julefrokost med en cirkusworkshop og lad dig og dine kollegaer stå for underholdningen. Vi starter med en workshop og laver derefter en forestilling med og for hinanden, efterfulgt at middag og fest.

 

SEMINARER

Kom på cirkusseminar med Cirkus Panik og efteruddan dig og dine kollegaer til at kunne bruge cirkus i jeres hverdag. Enten på jeres institution eller på jeres skole.

 
Hver enkelt arrangement er noget særligt, og det hverken kan eller vil vi putte ind i faste rammer. For os handler det altid om at finde den helt rigtige løsning med Deres behov in fokus.
— Cirkus Panik
Vi oplevede et totalt engageret cirkusfolk, de brænder virkeligt for det her, de er topmotiverede – kaster sig ud i det, og tog vores medarbejdere med storm.
— Henrik Larsen, Kundeservicedirektør, Call me.

Outdoor med Cirkus teltopsætning

Flyt jeres arrangement udendørs og fuldend cirkustemaet ved at lade et af vores smukke cirkustelte danne rammen. Der sker noget ganske særligt når man for lov til at optræde i et cirkustelt.

 
D2X_0085 1.jpg
 
D2X_0093.jpg
D2X_0143.jpg