Cirkus Web HEADERS-19.png
Cirkus Web_stjerne-22.png

Læring gennem leg

Vi har udviklet et cirkusforløb med legen som et fundementalt redskab. Vi skaber plads til at fejle, grine og gentage for at mestre nogle af cirkussets discipliner.

 
 

På tværs af sprog og boglige kompetencer

Igennem mange år har vi haft stor succes med at lave cirkusskoler for børn i alle aldre. Vi afholder dem både i Cirkusbygningen i Vanløse og kommer ud til jer, hvis i gerne vil have en cirkusskole på jeres institution, skole eller et helt andet sted. På tværs af sprog og boglige kompetencer Cirkus Panik har gennem årene udviklet et cirkuskoncept, hvor børn og unge prøver kræfter med cirkuslivet. Og det er sundt. For cirkus er sprogløst og multikommunikerende. Cirkus er for alle og alle forstår det, og derfor er det en både sjov og lærerig proces. 

I cirkusskolen kan børnene prøve kræfter med hele cirkusprocessen, fra artisteri, musik, teknik, opsætning af telt, kostumer, sminke, administration, presse og restaurant.

Vi tager afsæt i  jeres ønsker

Cirkusskolen tager altid afsæt i brugernes ønsker. Kontakt os og snak med os om dine overvejelser. Vi tager afsæt i børnenes alder, kompetencer og sammensætning, samt den tid og økonomi i har til rådighed for at finde det forløb der er optimalt for jer.

Udover skoler og gymnasier har Cirkus Panik turneret rundt med cirkusskolen i fængsler, asylcentre, boligområder, shoppingcentre, campingpladser og på festivaler. 

Vi har derfor stor erfaring med at lave cirkus på tværs af køn, alder og kultur. 

Vi arbejder med kompetencer, som børnene sjældent får mulighed for at arbejde med. Cirkusskolen er derfor en både sjov og lærerig proces.
— Miss Tatiana, Cirkusdirektør
 
DER_0908.JPG
DER_0869.JPG
 
DER_0791.JPG
DER_0354.JPG
 
Vi giver eleverne den oplevelse af at arbejde sammen om en konkret målsætning, en cirkusforestilling, som alle bærer et ansvar for at få til at lykkes.
— Miss Tatiana, Cirkusdirektør
DER_0946.jpg
DER_0773.JPG
DER_0756.JPG