Cirkus Web HEADERS-16.png
Cirkus Web_stjerne-22.png

Det hele
startede der…


Cirkusets grand old man, far og bestefar Fleming beslutede sig at være Cirkus artist i en alder af 13 år tilbage i 1954. Idag har Flemmong et par og 80 år og er Denmarks ældste cirkus artist!


Cirkus Panik er en af de få overlevende gammeldags gøglerfamilier og der flyder cirkusblod i vores årer. Vi har turneret ind og udland rundt i mere end 35 år, med både klassiske cirkusforestllinger, cirkusskoler og workshops samt udlejning af unikke bomulds cirkustelte.
Familien Panik består af fire generationer i fuldt firspring og med stor skabertrang. Vi beskæftiger os nu med mange dele af cirkusfaget hvilket gør os til meget mere end et almindeligt cirkus. 


I Cirkus Panik sætter vi en ære i at skabe anledninger til at finde legebarnet frem, både hos børn og voksne. Vi tror på at legeglæde er lig livsglæde.

 
Cirkus Web_stjerne-22.png

tre generationer af

Cirkusartister

Cirkus Panik er et sandt familiecirkus.  Såvel Tatianas far, Tatiana og Poul samt deres børn er på scenen, sammen med udvalgt talent fra nær og fjern.

 
 
2MJWEa3p.jpeg

Flemming Thomsen

ARTIST OG TALLERKENJONGLØR

Cirkusfamiliens grand old man på 87 år. En ung mand med et ældre ansigt. En bjergtagende tallerkenjonglør. Flemming har turneret verden rundt siden han var 14 år. Han har optrådt for Elvis, og har i en sen alder turneret med Cirque du Soleil.  

DSC_5354 as Smart Object-1.jpg

Miss Tatiana

CIRKUSDIREKTØR

Miss Tatiana er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Panik. Hun er den benhårde boss med det store hjerte, der gerne leder slagets gang fra sin trapez, når hun da ikke kaster rundt med Poul Panik og benytter hans numse som tromme.

DSC_5485 as Smart Object-1.jpg

Poul Panik

ALTMEISTER - GØGLER og teltdesigner AF FØRSTE KLASSE

Poul Panik er den underkuede altmeister. Enmandsorkester på tre instrumenter og en uovertruffen gøgler med fødderne solidt plantede i middelalderen. Næsen rettet mod fjerne galakser. Hvad enten det er i managen eller bag symaskine når han syer cirkussets telte.

DSC_5637 as Smart Object-1.jpg

Miss Miranda

Instruktør & Administration

Miss Miranda er Cirkus Paniks akrobat, instruktør og administrative overhoved. Miss Miranda er uddannet luftartist og træner kommende cirkusstjerner, der ønsker at sætte tyngdeloven ud af kraft.

DSC_5006 as Smart Object-1.jpg

Mads Panik

ARTIST & Instruktør

Mads Panik udviklede allerede som toårig sine egne latterkrampende klovnenumre, som han stadig bringer med sig på scenen og i sin undervisning. Nu beskæftiger han sig med en dynamisk kombination af stærk akrobatik, rytmisk dans og flow/balance baseret jonglering.

rYIdC6s4.jpeg

Prins Emil

TEltmester

Emil Panik er førstefødte repræsentant for tredje generation i Cirkus Panik. Inden han kunne tale, jonglerede han med 12 tallerkener, og sjippede på ethjulet cykel. Emil står idag i spidsen for Cirkus Panik Teltudlejning.

DSC_4865 as Smart Object-1.jpg

Ole Reimer

Kapelmester

Ole ‘Herb’ Reimer sætter musik til Cirkus Paniks gøglede univers. Med en baggrund i Klezmer, akkompagnerer han forestillingen med rytmer fra hele verdenen og udfordrer den gængse cirkusmusik.

DSC_5192+as+Smart+Object-1.jpg

Christian Guzman

Instruktør

Christian Guzman er Cirkus Paniks 5-bolds jonglør og notorisk håndstands entusiast. Christian har med sin lange historie fra idræt og bevægelse, nu kastet sig ud i cirkusset univers hvor han som instruktør kombineret sin lyst til at lege med sin erfaring inden for formidling og undervisning.

57486264_1675826912716309_3163372683429675008_n.jpg

Patrick Panik

Teltmester

Patrick er teltudlejningens første styrmand og ubestridte landevejs ridder. Sæson efter sæson rejser Patrick land og rige rundt for at sætte Cirkus Paniks smukke cirkustelte op.

 
Vi sætter en ære i at være et af Danmarks få overlevende gøglende familiecirkusser.
— Cirkus Panik